+30.2106753893

Η Securicorp, αντιλαμβανόμενη την ολοένα και πιο αυξημένη ανάγκη των πελατών για υπηρεσίες ασφάλειας της ζωής τους και της περιουσίας τους δημιούργησε ένα σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και με την επιστημονική βοήθεια της Orbit Systems λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει σύγχρονες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Το κέντρο λήψης σημάτων λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο και είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει τη δυνατότητα για ταχύτατη και ασφαλή μετάδοση των σημάτων με όλους τους διαθέσιμους τρόπους μετάδοσης (IP/GPRS κτλ.)

Το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να λάβει σήματα από συστήματα όλων των εταιρειών συστημάτων ασφαλείας. Τα σήματα μπορεί να είναι τα ακόλουθα :

Σήμα Διάρρηξης

Άμεση ενημέρωση του πελάτη και των αρμόδιων Αρχών

Σήμα Φωτιάς

Άμεση ενημέρωση του πελάτη

Σήμα Απειλής Πελάτη

Άμεση ενημέρωση των Αρχών και του πελάτη

Σήμα Αφόπλισης υπό απειλή

Άμεση ενημέρωση των Αρχών και του πελάτη

Σήμα Ιατρικής Βοήθειας

Άμεση ενημέρωση των Αρχών και του πελάτη

Σήμα Διακοπής Σταθερής Τηλεφωνικής Γραμμής

Ενημέρωση του πελάτη

Σήμα Διακοπής Τροφοδοσίας

Ενημέρωση του πελάτη με την πάροδο 30 λεπτών

Σήμα Πτώσης Μπαταρίας

Ενημέρωση του πελάτη

Σήμα TEST

Ενημέρωση του πελάτη

Το κέντρο λήψης σημάτων της GRANDE SECURITY θα λάβει αμέσως σήμα διάρρηξης το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά το σημείο ή τα σημεία του χώρου μας που έχουν παραβιαστεί. Οι χειριστές θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προλάβουν, να αποτρέψουν, να προστατέψουν και να ενημερώσουν.
Πχ στην σειρήνα με σκοπό να την απομονώσει ώστε να μην χτυπά και να «δουλέψει» ανενόχλητος. Αμέσως το κέντρο λήψης σημάτων της GRANDE SECURITY θα λάβει σήμα Σαμποτάζ της σειρήνας και θα κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Π.χ. η τάση της μπαταρίας είναι χαμηλή ή σε κάποιο ασύρματο αισθητήριο χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία και αλλά πολλά. Το κέντρο λήψης σημάτων της GRANDE SECURITY θα λάβει σήμα ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και ενημερώσεις ώστε το σύστημα ασφάλειας να είναι πάντοτε ετοιμοπόλεμο.

  • Απειλή – Εξαναγκασμένος αφοπλισμός του συναγερμού υπό την απειλή κάποιου όπλου
  • Σε περίπτωση Ληστείας – Πανικού
  • Σε περίπτωση Ιατρικής Βοήθειας
  • Σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα χωρίς να είναι κανένας άλλος στο κτήριο.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μόνο το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, λαμβάνοντας το αντίστοιχο σήμα σε κάθε περίπτωση ανάγκης και πράττοντας γρήγορα.

Χωρίς κέντρο λήψης δεν θα υπάρχει κανείς να βοηθήσει.

Είναι αυτό που με μια κλήση σας, θα ενημερωθείτε, οποιαδήποτε στιγμή, για την κατάσταση του συναγερμού σας:

Είναι οπλισμένος – ON;

Επανήλθε το ρεύμα;

Το κέντρο λήψης σημάτων είναι υποχρεωτικό σε πολλές περιπτώσεις σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για περιπτώσεις διάρρηξης, φωτιάς, μερικής κλοπής εμπορεύματος και άλλα και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική έκπτωση των ασφαλίστρων.

Με το κέντρο λήψης σημάτων της GRANDE SECURITY μπορείτε να έχετε (αν το ζητήσετε) πλήρη καταγραφή και αποστολή μηνιαίας ή εβδομαδιαίας κίνησης του συναγερμού σας με οπλισμούς – αφοπλισμούς για καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας, της περιουσίας σας.

Με το κέντρο λήψης σημάτων της GRANDE SECURITY θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε έγκαιρη ξεκάθαρη ενημέρωση.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας είναι ζωτικής σημασίας για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφάλειας και προστασίας του χώρου μας.

Στη Securicorp κάποιος είναι πάντα δίπλα σας, 24 ώρες τη μέρα και 365 μέρες το χρόνο και φροντίζει για την ασφάλεια σας. Με υπευθυνότητα και ταχύτητα δρούμε για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνώμονα την προστασία της περιουσίας και της ζωής σας.