+30.2106753893

Τοποθετούμε τηλεφωνικά κέντρα που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Συμβατικά ή ip, για μικρά γραφεία ή call center, μπορούμε να βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.

Η Grandstream Networks, Inc. συνδέει τον κόσμο από το 2002 με λύσεις SIP Unified Communications που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να είναι πιο παραγωγικές από ποτέ. Οι βραβευμένες λύσεις της εξυπηρετούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τις αγορές των επιχειρήσεων και έχουν αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.

Οι λύσεις Grandstream μειώνουν το κόστος επικοινωνίας, αυξάνουν την προστασία της ασφάλειας και ενισχύουν την παραγωγικότητα. Τα open standard προϊόντα της που βασίζονται σε SIP προσφέρουν ευρεία διαλειτουργικότητα, μαζί με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, ευελιξία και ανταγωνιστικότητα τιμών.

 

Τα προϊόντα Grandstream είναι διαθέσιμα μέσω των καθιερωμένων παγκόσμιων καναλιών διανομής. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα στη Βοστώνη, ΗΠΑ, με περιφερειακές τοποθεσίες στο Λος Άντζελες, την Καλιφόρνια, το Ντάλας, το Τέξας, την Κίνα, τη Βενεζουέλα, το Μαρόκο, τη Μαλαισία και την Ισπανία.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!